oudeindhoven.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Ook
 
Welkom op de Site over Oud Eindhoven & " De Bergen"
 
 
 More Cool Stuff At POQbum.com

 
 
 
Mogelijk heeft u nog verhalen, familiedrukwerk of foto's uit de oude schoenen doos. Liggen uw Roots ook in het Centrum van Eindhoven of de Bergenbuurt laat het ons dan even weten. Op deze manier kunnen we samen geschiedenis schrijven over de bijzondere plekskes in Eindhoven.
 
 
Wij zijn ook Vriend van U ook ?
 
 
 
Laatste artikelen
Trots op ..................
 
Waren ze dat even vergeten toen de tekeningen van het 18 aseptemberplein ontwikkeld werd?
 
Wat vind U van het uitzicht ?
 
Wij zijn benieuwd en laten u op verzoek graag nog een ander album zien.
 
Lees meer...
Voor meer foto's kijk even op ..............
Lees meer...
 
Nieuwtje voor winkelaars . Wil je vanuit Eindhoven een dagje met de bus naar Den Bosch of Tilburg. Koop dat een groene buskaart bij bijv service bali van Hermus in het Station, diverse supermarkten en postkantoren. Bruna, V.V.V, kiosk op spoor 5-6 , V&D, en nog veel meer. Je gaat vanaf het busstation Eindhoven de Stad uit naar...... voor 60 ct. Als je 65+ bent voor 30 ct. De bus chauffeur heeft ze niet aan boord. Als je vanuit Woensel vetrekt kan je beter je auto in Son gratis parkeren en daar op stappen. Op die manier kan je nog eens een dagje uit gaan. Laat even uw ervaring weten. Welke provincie heeft het nog meer?
Lees meer...
Ken je Eindhoven nog terug?  Ja wel een mooi gebouw maar nog steeds op de verkeerde plek volgens mij. Ooit was hier een parkeerplaats. Adres is wel Nieuwe Emmasingel gebleven.
Vanaf de Vijksteeg komend door een ECHT Eindhovens Winkel gebied. Ja . zo als we het ons nog heugen. Mooie aan leg maar om de hoek komend moet je echt zoeken naar de Blob. Met een beetje meer schuifwerk had je hem wel gezien.  Nu kom je van het ene gebied in het andere.
 
Kijk eens naar de hele foto serie en laat ons even uw veindingen weten middels deze blog.
 
    &    
&
Lees meer...
 
Wie kan mij verder helpen of heeft een TIP waarmee we verder kunnen ? Op genoemde docs vind u er meer over. Daar ik momenteel niet over een PC kan beschikken kan ik niet direct een link maken of er een dia presentatie op openen. Sorry voor het ongemak. Mogelijk gaat de provoider er eens wat aan doen. Ik ben toch niet de enigste MAc gebruiker.
 
 
Lees meer...
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl