oudeindhoven.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Ook
 
Welkom op de Site over Oud Eindhoven & " De Bergen"
 
 
 More Cool Stuff At POQbum.com

 
 
 
Mogelijk heeft u nog verhalen, familiedrukwerk of foto's uit de oude schoenen doos. Liggen uw Roots ook in het Centrum van Eindhoven of de Bergenbuurt laat het ons dan even weten. Op deze manier kunnen we samen geschiedenis schrijven over de bijzondere plekskes in Eindhoven.
 
 
Wij zijn ook Vriend van U ook ?
 
 
 
HELP Wat stond waar
Help, wat stond waar of staat nog daar? Onlangs heb ik deze mooie kaart aan mijn verzameling kunnen toevoegen.
Maar helaas is me niet alles duidelijk. Wie helpt er mee het zoekplaatje een plaats te geven?
 
 
Succes met deze ontdekkingsreis.

Reacties

oudeindhoven op 18-07-2007 22:38
Is de weg vooraan mogelijk de Vestdijk. Het 1e wite 4-kante gebouw lijkt nl op notarskantoor Marks aan de Ten Hagestraat. Staat momenteel wel erg ingebouwd .
dobberen op 01-08-2007 21:01
Leuk om zoveel te schrijven over Eindhoven. Toevallig kreeg ik via scholbank bericht van een oudklasgenootje.Die woont ook al jaren in Eindhoven waardoor we haar niet konden vinden voor een reunie in mijn mooie woonplaats Alkmaar.
Groetjes
Ri@  
Dimphy op 27-11-2007 22:28
Inderdaad is de straat vooraan de Vestdijk. Linksaf om het witte gebouw heen is de Ten hagestraat. De toren midden op de foto is het oude stadhuis (helaas gesloopt) en het smalle torente recht van het stadhuis is de klokketoren van het mortuarium van het Diaconessenziekenhuis. Wat níét zichtbaar is op deze afbeelding is de Catharinakerk, die links nét buiten beeld is gehouden.
webmaster op 22-12-2007 10:56
Met dank aan donateur Dartajan heb ik nu wat info m.b.t. geplaatste foto. Foto is vermoedelijk vanaf de Paterskerk genomen. Torentje achteraan is het torentje van het Eindhovens Raadhuis a/d Rechtestraat. Het witte vierkante gebouw is Ravensdonck. Waar momenteel een restaurant in is gevestigd. Wie herkent er nog meer gebouwen. Ik ben benieuwd naar uw reactie.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl